TriA© Movement

Vanaf 1 mei 2017 heb ik mij als coach verbonden aan TriA© Movement, een coachnetwerk van enthousiaste mensen die met de TriA© methode werken en daarmee particulieren, organisaties en bedrijven begeleiden bij veranderingen op werkgebied of in de persoonlijke situatie.

Samen bieden we TriA© Move’s in de natuur aan, workshops van 2,5 uur waarin je ervaart wat de TriA© methode voor jou persoonlijk en/of je medewerkers kan betekenen.

Naast de TriA© Move is er het TriA© coaching traject:1 (1) boom

-Voor particulieren met een persoonlijke of werk-gerelateerde coachvraag.

-Voor bedrijven en organisaties, om groei en ontwikkeling bij hun medewerkers te stimuleren en zo te werken aan duurzame inzetbaarheid.

Wat betreft organisaties en bedrijven ligt mijn focus vooral op de gezondheidszorg.

Vragen waar medewerkers en leidinggevenden in de gezondheidszorg vaak tegenaan lopen zijn bijvoorbeeld ‘Hoe breng ik duurzame inzetbaarheid in de praktijk’,  ‘Hoe houd ik een gezonde balans tussen werk en privéleven’, of ‘Hoe ga ik om met de veranderingen op de werkvloer en de werkdruk die daarbij komt’

Het TriA© coaching traject omvat 12 uur coaching en een on-line follow up van drie maanden. De uren en locatie worden in overleg afgestemd.

Na afloop van het TriA© coaching traject ontvang je een certificaat van deelname. Een toegevoegde waarde op je cv of als bewijs van een afgeronde coaching naar je werkgever.

Als je als particulier interesse hebt in dit traject,aarzel niet dit met je werkgever te bespreken. In veel gevallen wordt dit traject vergoed.  Jij bent toch zijn belangrijkste investering! Wanneer jij op alle terreinen goed in je vel zit heeft dit zeker effect op je werk. Je zult fitter zijn en minder snel ziek worden, pro-actiever en efficienter zijn. Het TriA© coachingtraject past perfect in een duurzaam inzetbaar beleid.

Meer informatie over TriA©Movement vind je op de website, via onderstaande link. Of vraag het mij gerust!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

https://www.triamovement.nl/tria-moves

 

 

2015-03-11 10.35.27

 

 

Getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.