Mindful Walk

5-weekse Mindful Walk cursus

De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE”.

Wil je graag in groepsverband leren hoe je Mindful Run technieken toepast tijdens het wandelen? Dan is de 5-weekse Mindful Walk cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.

 Mindful Walk Clinic

Wil je graag meer weten over de technieken van Mindful Run tijdens het wandelen? Dan is een clinic misschien iets voor jou. Je maakt kennis met een aantal basistechnieken van Mindful Walk die je vervolgens tijdens het sporten en misschien wel zelfs in je hele dagelijkse leven in kunt zetten. En tegelijkertijd is het een heerlijk moment voor jezelf. Even opladen en weer in balans komen. Het volgen van een Mindful Walk clinic geeft je nieuwe energie!

Naast de Mindful Walk cursus zijn meer mogelijkheden voor een groepswandeling bij ZilteBries Coaching:

Groepswandeling

Gepersonaliseerd voor vrienden, collega’s of teamuitje, met een thema afgestemd op de wensen van de groep.

Themawandeling van het seizoen

Aanmelden kan individueel of als groep.

Heb je zelf ideeën of wensen over een thema of plaats van een wandeling? Of heb je een groep groter dan 12 personen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden bij ZilteBries te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.