Coaching in de Natuur

Wat past het best bij jou?

Individuele coaching  

Bestaat uit zoveel sessies als jij nodig vindt, waarbij de tijd genomen wordt om intensief te werken aan je persoonlijke coachvraag. De keuze voor dit traject kan vanuit jezelf komen maar kan ook door de werkgever worden aangeboden.

Mindful Walk

5-weekse cursus  waarin bewegen, mindfulness, ademhalingstechnieken en plezier de hoofdrol spelen. Gericht op je meer energie en minder stress. Voor beginnende en gevorderde wandelaars. Ook regelmatig een cursus voor specifieke doelgroepen zoals zwangeren, moeders, ouderen…

Wellness wandelingen

Wandelingen met een thema, individueel en voor groepen

Themagerichte werkgerelateerde workshops

Lunchwandelen

themawandeling voor teams en andere gezelschappen

TriA© Coaching Traject

Ontwikkelingstraject voor medewerkers van bedrijven/ organisaties.

Werken aan persoonlijke ontwikkeling, meer veerkracht ontwikkelen, inzicht krijgen in een lastige werk- of privé situatie…of vanuit je werk je een traject volgen om helder te krijgen hoe je optimaal en op de juiste plek je kwaliteiten kunt inzetten?

Met coaching zet je de volgende stap!

De meerwaarde van coaching in de natuur…
Wat maakt coaching in de natuur anders dan zittend tegenover elkaar in een praktijkruimte tussen vier muren?

Lopen zet ons fysiek en mentaal in beweging.

Al wandelend gaat praten daardoor vaak gemakkelijker.

Er komt energie vrij voor creativiteit en nieuwe inzichten.

Door wandelend te coachen in de natuur wordt gebruik gemaakt van de positieve effecten die beweging en de natuur hebben op concentratie, stemming en stress.

Een stilte in het gesprek wordt tijdens een wandeling zelden als storend ervaren omdat je elkaar niet voortdurend hoeft aan te kijken en ‘ergens bij stilstaan’ kan zelfs heel letterlijk genomen worden waardoor een situatie op een andere manier wordt bekeken en beleefd.

De natuur wordt ingezet als spiegel, metafoor en inspiratiebron. Metaforen en symbolen uit de natuur verhelderen het inzicht in een situatie waardoor je als klant gemakkelijker tot bewustwording en het maken van eigen keuzes komt.

Onderzoeken naar de invloed van de natuur op onze gezondheid laten zien dat je sneller herstelt van stress, dat het immuunsysteem wordt versterkt en dat je je beter kan concentreren. Het bevordert de persoonlijke ontwikkeling en zingeving (bron: www.wur.nl – Wageningen University & Research).

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Mail naar info@ziltebries.nl  of bel 06 12 43 25 47

De thuisbasis van ZilteBries Coaching is op Texel maar op verzoek zijn afspraken aan de vaste wal mogelijk, de praktijkruimte is de natuur.

Jeanette van Heerwaarden, TriA© Stresscoach & Mindful Walk Instructeur

Coaching al wandelend in de natuur

WCN _MasterTriaCoach_v2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.